dilluns, 11 de novembre del 2013

Torneig Lovecraft: L'autèntica maledicció (Equip #00LF)

Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

         En Howard, el germà petit, estava decidit a canviar la visió que tenien d'ells al poble, però la seva deformitat espantava els veïns. Poc es pensava que la truita es giraria, quan els morts vivents ompliren els carrers. Estaven famolencs i ells no discriminaven. El noi, impulsat per l'amor que sentia per l'Elizabeth —la filla del pastor—, es va alçar com el líder inesperat de la resistència. Però, en erigir-se com a tal, en Howard no podia ara trair la confiança dels seus conveïns. El problema era dissenyar una estratègia.
         Mentrestant, els famolencs envoltaven la casa intentant traspassar els seus murs. Encara podien posar-los a ratlla, però la cosa no podia durar.
         Els germans del noi decidiren que haurien de deslliurar aquells poders que tanta mala fama els havien donat. No obstant, Howard no podia permetre l'alliberament d'un horror que faria que l'Elizabeth el rebutgés per sempre. Ho resoldria tot ell sol. Abans que ho pogués evitar, però, els germans desencadenaren els seus poders: es convertiren en superguerrers de quart nivell.

         Només existia una sortida i ho havia de fer tot en secret. Howard va sortir de la casa per un dels túnels que donaven al cementeri. Allà estava Ibmoz, el pare de tots els morts vivents. Si li clavava una estaca al cervell, l'epidèmia desapareixeria, talment com un vampir. I així ho va fer, per l'Elizabeth. Travessà l'ull dret d'Ibmoz, que es va desfer davant dels seus nassos i llavors, els famolencs van caure a terra. Va ser llavors quan es va girar triomfant buscant amb la mirada els seus germans i es trobà amb el cos d'Elizabeth que jeia a terra. Així fou com descobrí l'autèntica maledicció de la seva família, més enllà de les deformitats i la màgia negra: destruir allò estimat.


8, 9 i 10 de novembre, 2013


Autors:
Hugo Camacho
Aitor Zaius
Josep Manuel Vidal-Illanés
Tere Essa Ema
Edgar Cotes Argelich
(Equip #00LF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada