dijous, 21 de novembre del 2013

Torneig Lovecraft: Les dones nues (Equip #55LF)

Ningú no volia tractes amb ells, i la seva mansió apartada va ser considerada un indret maleït.
H. P. Lovecraft

De fet, la majoria dels habitants del poble mai no s'acostaven a la zona dels pantans, mentre corrien febrils les llegendes sobre dones que es reunien a la foscor per ballar nues mentre estranys ocellots  similars als pterodàctils sobrevolaven els aiguamolls. En John, decidit, va anar ben abrigat a comprovar si la llegenda era certa. Feia molt temps que no veia una dona nua. En arribat al pantà, va sentir un so repetitiu, de baixa freqüència, com un cant ritual. Dins una clariana on la boira s'escampava.
Les deixebles de Demèter mormolaven una lletania celta. L'arrel de la belladona corria de mà en mà. L’altar de pedra era moll de sang. En John provà de apropar-se a l'altar. Ho volia veure tot. No pensà que les bestioles de les bruixes feien guàrdia pels voltants. Aquells malsons voladors el van envoltar amb uns crits tan brutals i eixordadors que el van llençar contra aquell fang pudent i viscós. Un dels ocellots xisclà i es llençà cap a on estava John. La lletania s'aturà de sobte i les dones nues miraren fixament l'intrús. Una d'elles, la que portava una daga ensangonada a la mà, el somrigué, divertida. El John va sentir com la vegetació putrefacta de tot l'aiguamoll vibrava amb una repugnant emoció. Una arrel va palpar-li la cara. Intentà recular, però ja era massa tard, la brossa malèfica l'envoltava, dirigida per una voluntat àvida de sang. Es regirava intentant buscar escapatòria, però de mica en mica deixava de notar força als músculs. Mirà al voltant, buscant ajuda. Atrapat per la vegetació! La dona, nua, l’assenyalà amb la daga tot dient:
—El que succeeix als aiguamolls, es queda als aiguamolls.
La llum, l'aire i ell mateix van ser esborrats de la seva ment. Una sola presència havia arrelat dintre de la seva ànima, ofegant-la. I se li acabà l'aire, però seguí somrient fins la fi, veient per últim cop aquella dona nua dels aiguamolls.


15, 16 i 17 de novembre, 2013


Autors:
Mark Olsson
Aitor Zaius
Sergi G. Oset
Francesc Barrio
Josep-Manuel Vidal Illanés
(Equip #55LF)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada